Casmara | Монодозний догляд

Більше 45 років лабораторія Casmara створює найефективнішу зброю проти старіння🛡
Компанія заснована в 1974 році в Валенсії та здобула безліч світових нагород за запатентовану технологію монодозних доглядів Casmara🥇

Монодозний догляд - це індивідуальний бокс, який складається з шести ампульних етапів в одній процедурі. Кожен етап наноситься пошарово один за одним та в чіткому дозуванні. Нанесення супроводжується легким масажем, для найкращого проникнення концентратів у шкіру.
Завершальним етапом є легендарна альгінатна маска Casmara, яка посилює дію нанесених препаратів та проводить їх в глибинні шари шкіри.

Особливістю кожного монодозного догляду Casmara є дуже висока концентрація активних речовин, що дозволяє досягти вражаючого результату вже після першої процедури! 

У лінійці представлено 11 видів монодозних доглядів, різного спрямування дії.

Ми допоможемо обрати саме твій ключ Casmara до молодості та краси шкіри🗝❤️

Q10 Rescue

Шоковий високоенергетичний відновлюючий догляд, який повертає баланс і живить, а у своїй формулі поєднує активні інгредієнти та технології останнього покоління: технологію SMART Q10 GPS, попередники гормонів та ß-ендорфінів, а також активні інгредієнти, схожі з технологією обіцяють разюче перетворення шкіри.

Ексклюзивна процедура для дуже зрілої шкіри, яка діє як глобальне порятунок, звертаючи назад ознаки старіння.

RGnerin

Інноваційна професійна процедура з потужною оновлюючою дією та чотириразовою стратегією боротьби зі зморшками.
Наповнює, регенерує та розгладжує шкіру, запобігаючи повторюваним мімічним рухам обличчя, завдяки екстраординарному ефекту ботоксу та передової комбінації багатофункціональних активних інгредієнтів.

Професійний протокол, який використовує силу науки та природи. Унікальна формула з високим вмістом альфа-гідроксикислот, активними інгредієнтами з ефектом ботоксу, вишуканими оліями, багатими поживними речовинами та передовими рослинними елементами, робить шкіру помітно молодшою, пружною і без зморшок.

Eye Perfection

Професійний високотехнологічний догляд із загальною омолоджуючою дією, створений спеціально для періорбітальної області. Впливає на всі ознаки старіння, що накопичуються навколо очей: атонічність шкіри, мімічні зморшки, темні кола та набряклість. Високоефективний, але делікатний догляд із натуральними активними компонентами та інноваційними технологіями омолоджує та освіжає контур очей, даруючи красу та свічення з першої процедури.

Ексклюзивна формула забезпечує унікальний естетичний догляд та глибокий релакс під час процедури завдяки холістичному підходу.

Infinity

Лабораторія CASMARA створила інтелектуальний косметичний догляд, який ламає закони часу. Науково-медичні досягнення постають на варту краси в новому професійному монодозовому догляді «INFINITY» . Об'єднані технології нейро- та хронокосметики, геноміки та епігенетики в одній процедурі діють проти самого коду старіння за абсолютно новою, холістичною концепцією. Ультра-омолоджуюча дія догляду виходить за межі структури шкіри, задіявши ДНК, експресію генів, нервову систему та добові ритми людського організму. Сенсорна косметика з футуристичними технологіями понесе вас у нескінченність незабутніх відчуттів та ніжності, а поверне із сяючою красою шкірою та чудовим самопочуттям.

Purifying

Ексклюзивний бьюті-план, що виводить протокол по догляду за обличчям на революційний рівень завдяки доставці чистого кисню до кожної клітини шкіри за принципом дрону.

Очищаючий догляд – це більше, ніж очищення. Це революційний догляд, який очищає шкіру всіх рівнях без застосування апаратів. Зверху видаляються поверхневі забруднення, що полегшує видалення комедонів.
Зсередини: детокс у клітинах, оксигенація та енергізація, пролонгується життя клітини, що дозволяє їй виконувати свої функції на 100%.

ОЧИЩУЮЧИЙ ДОГЛЯД «PURIFYING» поєднує медичні технології та професійну косметику з метою насичення киснем та очищення шкіри обличчя, дозволяючи їй дихати.

Age Defense

Ексклюзивний професійний персональний натуральний догляд у монодозах, посилений проти-віковою системою захисту на 360° і дією альгінатної маски IV ПОКОЛІННЯ «Age Defense» 3020 СИСТЕМИ PEEL OFF з можливістю іонізації.

Догляд діє революційно, підвищуючи бар'єрну функцію зовнішнього шару шкіри, створюючи захист проти часу, борючись з усіма ознаками старіння зсередини і зовні.

«Age Defense» дбає про вашу шкіру зсередини та зовні. Завдяки дії натуральних інноваційних активних речовин уповільнюється процес появи ознак старіння, підтримується молодість та здоров'я шкіри.

Ocean Miracle

Професійний персональний ліфтинг-догляд у монодозах, посилений дією альгінатної маски ІV покоління «Ocean Miracle» 3010 з можливістю іонізації. Високотехнологічна маска для обличчя з екстрактом водоростей вакам і зміцнюючим ефектом. Підходить для використання під апарати: електропорація та іонофорез.

Морські біотехнології забезпечують зміцнюючу дію із дворазовим посиленням завдяки властивостям морської води. 
Натуральні активні компоненти із сертифікацією ECOCERT.

Еко-натуральний противіковий та зміцнюючий догляд «Ocean Miracle» — це результат злиття 100% морських інгредієнтів та останніх технологій.

Інноваційна дія продуктів - трансформація вікових клітин у молоді клітини, стимуляція синтезу колагену та еластину та отримання разючих результатів.

Goji

Це професійний догляд, що має сильну антиоксидантну дію, завдяки великому вмісту екстракту плоду годжі тибетського походження (Lycium Barbarum – вирощується екологічним способом, сертифікований Ecocert), збагачений різними натуральними компонентами, що широко використовуються в дермакосметиці. За рахунок застосування нових технологій ці компоненти дають все необхідне для шкіри.
Здійснює тривале живлення, діє як засіб запобігання ознакам старіння, покращує природний захист шкіри. Спостерігається помітне покращення зовнішнього вигляду та здоров'я шкіри

Skin Sensations

Повна процедура догляду за шкірою обличчя, яка дає всі необхідні елементи для догляду за шкірою (вода, мінерали, вітаміни і т.д.). Як правило, всі ці елементи завжди присутні у здоровій шкірі, але з різних причин їх може бути недостатньо, що порушує баланс (зневоднення, нестача життєздатності, еластичності та тонус тощо). Якщо всі ці недоліки не лікувати, призводить до прискорення процесу старіння шкіри.

Завдяки високій технології виділення активних речовин, цей продукт можна порівняти з інвазивними процедурами, які проводять у клініках пластичної хірургії.

Shine Stop

Професійний персональний догляд із матуючим ефектом у монодозах, посилений дією АБСОРБУЮЧОЇ АЛЬГІНАТНОЇ МАСКИ 2020 СИСТЕМИ PEEL OFF.
Високотехнологічна маска з діатомовими водоростями надає детоксифікуючу та зволожуючу дії. Інтелектуальний косметичний продукт для догляду за проблемною шкірою.

Nacar

Повністю оновлена ​​колекція з освітлюючими та противіковими діями, що поєднує в собі передові та натуральні активні інгредієнти, що діють проти гіперпігментації та тьмяності шкіри.

Новий догляд за межі епідермісу, впливаючи на широкий спектр факторів, відповідальних за всі стадії меланогенезу.

Противікова дія обумовлена ​​новим науковим поглядом на причини старіння клітин та спрямована на боротьбу з ними вже у зачатку.

Комплексний професійний догляд доповнений ефективною домашньою лінією та засобами миттєвої дії для сліпучих результатів.