Пігментні плями

Пігментні плями — результат надмірного попадання на шкіру сонячних променів, одна з ознак старіння☀️
Існує навіть спеціальний термін — фотостаріння шкіри, це зміни, викликані надмірною інсоляцією незалежно від віку.
Сучасні технології в естетичній медицині ефективно борються з будь-якими проявами старіння шкіри, і однією з найбільш популярних процедур є фотоомолодження обличчя і лазерне лікування пігментації.
Показання для фотоомолодження і лазерного лікування пігментації:

  • фотостаріння шкіри;
  • вікові зміни шкіри обличчя, шиї, рук та зони декольте;
  • пігментні плями різного походження;
  • купероз (розширені судини на шкірі);
  • розацеа.

Як відбувається лазерне лікування пігментних плям?
Пігментні плями утворюються в результаті посиленого вироблення темного пігменту меланіну в особливих клітинах — меланоцитах. Причиною такої реакції шкіри може бути зловживання сонячними ваннами, гормональні зміни (в тому числі під час вагітності), вікові зміни, генетична схильність.
Процедура дозволяє усувати дифузне почервоніння, пігментні плями різного виду та походження, купероз, розацеа, а також покращувати стан шкіри та прибирати вікові зміни.

Фотоомолодження обличчя за допомогою лазеру діє за принципом локального фототермолізу.
Енергія лазерного променю з певною довжиною хвилі здатна прицільно руйнувати саме ті клітини, які містять надлишок пігменту меланіну, неповноцінні кровоносні судини, старіючі, пошкоджені колагенові волокна в глибоких шарах шкіри.
Відповідною реакцією організму на вплив лазеру є запуск процесу регенерації шкіри, синтезу нового колагену та еластину — білків, з яких складаються колагенові та еластинові волокна, що формують пружну текстуру нашої шкіри.
В результаті ми отримуємо виражений результат від процедури фотоомолодження: шкіра набуває рівного, гарного тону, пружності та еластичності, стає гладенькою, а вікові зміни стають менш вираженими.

Вам більше не доведеться маскувати пігментні плями на обличчі шаром декоративної косметики: Ваша шкіра стане гладенькою, сяючою, без пігментації та сітки зморшок.